SAFETY LINE

SAFETY LINE este o nouă linie completă de detergenți profesionali concepută în special pentru intervenții de curățare și de întreținere interioară și exterioară a vehiculelor feroviare, a vagoanelor de călători și a vagoanelor de metrou. Este o linie recomandată în general pentru toate sectoarele industriale unde autoritățile publice urmăresc să achiziționeze produse cu un impact redus asupra mediului pe toată durata ciclului de viață al acestora, în conformitate cu Legea 69 privind achiziţiile publice verzi, publicată în MO nr. 323 din data de 27 Aprilie 2016 și politicile UE în materie de achiziții publice ecologice. Aceste produse au fost studiate și omologate pentru a interveni în procesul de curățare, cu rezultate excelente, în deplin  respect și siguranță pentru operatori, materiale și mediu.

Curățare exterioară
SUPRAFAȚĂ INTERVENȚIE PRODUS DILUȚIE INDICAȚII DE UTILIZARE
EXTERIOR LOCOMOTIVE, OSII ȘI BOGHIURI Eliminare incrustații și reziduuri feroase. 5 - 20% Diluați cu procentajul indicat. Distribuiți produsul pe suprafața de tratat. Efectuați o acțiune mecanică. Clătiți bine cu jet de apă (pompă de presiune, dacă locația permite).
Eliminare murdărie, grăsime și smog. 5 - 20% Distribuiți produsul pe suprafața de tratat
EXTERIOR VAGOANE Eliminare incrustații și reziduuri feroase. 5 - 20%
Eliminare murdărie, grăsime și smog. 5 - 20%
OSII SI BOGHIURI Eliminare murdărie, grăsime și incrustații. 5 - 20%
GRAFFITI Îndepărtare și eliminare graffiti. NEDILUAT Aplicați produsul pe întreaga suprafață care trebuie curățată. Lăsați produsul să acționeze (între 1 și 5 minute până la dizolvarea graffiti). Prelucrați prin frecare, cu ajutorul unui burete sau al unei perii „antisolv”. Clătiți bine cu jet de apă (pompă de presiune, dacă locația permite). Produsul este compatibil cu toate tipurile de pelicule
Curățare interioară
SUPRAFAȚĂ INTERVENȚIE PRODUS DILUȚIE INDICAȚII DE UTILIZARE
PARDOSELI Curățenie periodică și igienizare. 5 - 20% Diluați cu procentajul indicat. Distribuiți produsul pe suprafața de tratat și lăsați să acționeze. Efectuați o acțiune mecanică cu mașina de spălat pardoseli (dacă locația permite). Aspirați reziduurile cu aspiratorul de injecție-extracție pentru lichide.
Curățenie periodică și igienizare. 5 - 20%
SUPRAFEȚE LAVABILE Curățenie periodică și igienizare. NEDILUAT Pulverizați produsul pe suprafața de tratat. Ștergeți cu o lavetă absorbantă sau cu un prosop de hârtie până la evaporarea totală a produsului. Nu este nevoie de clătire.
Curățenie periodică și igienizare. 3 - 20%
Îndepărtare și eliminare graffiti și markere. NEDILUAT Aplicați produsul pe întreaga suprafață care trebuie curățată. Lăsați produsul să acționeze (între 1 și 5 minute până la dizolvarea graffiti). Prelucrați prin frecare, cu ajutorul unui burete sau al unei perii „antisolv”. Clătiți cu apă și ștergeți cu o lavetă absorbantă sau cu un prosop de hârtie. Produsul este compatibil cu toate tipurile de laminate și suprafețe din plastic.
MOCHETE, TAPIŢERIE DE ORICE TIP (NATURALĂ SAU SINTETICĂ) Curățenie periodică și igienizare. 5 - 20% Pulverizați produsul pe suprafața de tratat. Prelucrați prin frecare, cu ajutorul unui burete ECOPAD. Ștergeți cu o lavetă absorbantă sau microfibră până la uscarea totală a produsului.
TOALETE Dezincrustare și igienizare. 5 - 35%
NEDILUAT PT WC
Distribuiți produsul pe suprafața de tratat și lăsați să acționeze. Efectuați o acțiune mecanică cu mașina de spălat pardoseli (dacă locația permite). Aspirați reziduurile cu aspiratorul de injecție-extracție pentru lichide. Clătiți bine cu apă.
Curățenie periodică și igienizare. 3 - 20%