Misiune

Identificarea celor mai bune soluţii adecvate nevoilor clienţilor, satisfacerea cu maximă eficienţă, promptitudine, profesionalism şi responsabilitatea acestora, a fost şi rămâne obiectivul nostru principal. Ne propunem să răspundem cerinţelor pieţei, identificând cea mai bună soluţie pentru problemele din lumea producţiei şi a utilizatorului final, cu respectarea deplină a celei mai bune calităţi a muncii şi a vieţii.

După ani de experienţă, am învăţat că încrederea este un capitol important şi că singurul mod de a o dobândi şi de a o păstra este constanţa calităţii produselor şi a serviciilor prestate. (Echipa Ikado)

Activitatea de Cercetare-Dezvoltare are ca scop studiul, proiectarea, experimentarea, dezvoltarea operativă de produse şi tehnologii inovatoare, care permit firmei IKADO să se situeze ca punct de referinţă la nivel naţional, în domeniul detergenţilor profesionali şi al produselor tehnice. Pentru a obţine acestea, societatea noastră utilizează structuri interne de avangardă, pentru dezvoltarea tuturor fazelor studiilor preliminare, de proiectare şi de industrializare a fiecărei formule. Mediul şi siguranţa persoanelor sunt subiecte pe care le abordăm zilnic, cu implicare maximă. IKADO elaborează soluţii pentru problemele dumneavoastră, cu o atenţie deosebită, ţinând cont de protecţia mediului şi a operatorilor, încercând limitarea, cât mai mult posibil, a poluării şi a risipirii resurselor, în conformitate cu legislaţia în vigoare. Mulţumită colaborării cu parteneri de afaceri calificaţi, compania noastră este în măsură să ofere servicii excelente clienţilor săi, răspunzând chiar şi celor mai diversificate nevoi. Le propunem clienţilor noştri cele mai bune soluţii, în baza raportului calitate/preţ.