Private Label

IKADO le oferă clienţilor săi o experienţă vastă în domeniul detergenţilor profesionali şi al produselor tehnice, furnizând un serviciu “la cheie” pentru crearea liniilor de produse personalizate şi sub marcă privată. IKADO coordonează diversele departamente implicate în dezvoltarea produsului şi acordă atenţie fiecărui pas al procesului de producţie: de la proiectare, până la ambalaj, garantând atingerea celor mai înalte standarde calitative.

Produse sub marca clientului

Graţie capacităţii sale inovatoare şi de cercetare, IKADO vă propune un nou serviciu: Private Label – produse de calitate, cu etichetă sub marcă personalizată. Producerea de către IKADO a detergenţilor sub marcă proprie a clientului permite flexibilitatea maximă a cantităţilor şi a formatelor, pentru a răspunde oricărei cerinţe.

Dezvoltarea de noi produse

Studierea soluţiilor personalizate, plecând de la exigenţele clientului: dezvoltarea de noi produse sau de articole personalizate, pe baza formulelor chimice de producţie ale IKADO. În funcţie de dorinţele sale, clientul poate:

Să aleagă o culoare diferită

Să aleagă o aromă diferită

Să solicite o concentraţie diferită

Grafica etichetelor şi ambalajele

Fabricarea produselor Private Label include şi posibilitatea de a realiza etichete personalizate şi de a alege recipientele şi ambalajele. La cerere, IKADO realizează:

Etichete

Grafica etichetei

Studiul iconografic al etichetei

Proiectarea şi realizarea siglei pentru ambalaj

Studiul noilor ambalaje

Alegerea de ambalaje particulare, în concordanţă cu oferta pieţei de ambalaje

Studiul grafic al cutiei pentru ambalare

Cutii personalizate