NOUTĂȚI

Ocean_Logo
 Produse retail linia Ocean

Site-ul nostru ikadoshop.ro este un magazin online care dă clienților noștri posibilitatea de a comanda produsele noastre din confortul biroului sau al căminului lor. Acest site se adresează celor cu bugete limitate dar şi profesioniştilor şi deţinătorilor de mici afaceri de retail, pensiuni, restaurante, pizzerii, curăţătorii de haine şi multe alte categorii. Ne propunem să oferim o soluție rapidă și economică privind sistemele de curățare, adaptate optimal pentru curăţarea impecabilă şi întreţinerea de suprafeţe, pardoseli şi interioare.

SafetyLine Logo
Safety Line

SAFETY LINE este o nouă linie completă de detergenți profesionali concepută în special pentru intervenții de curățare și de întreținere interioară și exterioară a vehiculelor feroviare, a vagoanelor de călători și a vagoanelor de metrou. Este o linie recomandată în general pentru toate sectoarele industriale unde autoritățile publice urmăresc să achiziționeze produse cu un impact redus asupra mediului pe toată durata ciclului de viață al acestora, în conformitate cu Legea 69 privind achiziţiile publice verzi, publicată în MO nr. 323 din data de 27 Aprilie 2016 și politicile UE în materie de achiziții publice ecologice.

Eco_Logo
ECO# Alternativa naturală

Linia ECO# este o linie de detergenți profesionali BIO compusă în întregime din molecule derivate din componente vegetale ale plantelor, obținute prin procese speciale de extracție la rece. Am luat ceea ce ne oferă natura și am prelucrat obținând un produs extraordinar. Acțiunea de curățare a produselor ECO# se desfășoară printr-un proces fizic natural. Datorită moleculelor din compoziție are loc un proces de desprindere și de dezintegrare a murdăriei din mediul tratat, permițând îndepărtarea ușoară a acesteia.