ECO# ALTERNATIVA NATURALĂ

Linia ECO# este o linie de detergenți profesionali BIO compusă în întregime din molecule derivate din componente vegetale ale plantelor, obținute prin procese speciale de extracție la rece. Am luat ceea ce ne oferă natura și am prelucrat obținând un produs extraordinar. Acțiunea de curățare a produselor ECO# se desfășoară printr-un proces fizic natural. Datorită moleculelor din compoziție are loc un proces de desprindere și de dezintegrare a murdăriei din mediul tratat, permițând îndepărtarea ușoară a acesteia. ECO# cuprinde tot ceea ce natura ne oferă, un amestec de extracte vegetale a căror structură a fost optimizată pentru o acțiune eficientă de dezintegrare a murdăriei în general, de eliminare și prevenire a mirosurilor. Linia de curățare ECO# elimină orice risc care rezultă din procesele chimice convenționale, propune un ciclu complet biologic, foarte sigur în fiecare etapă a procesului de producție și utilizare.

Avantaje ale produselor ECO#

Se utilizează cu ușurință în fiecare ciclu de folosire.

Securitate totală pentru oameni și mediu.

Absența substanțelor foarte volatile (COV), a enzimelor, a bacteriilor, a fosfaților, a conservanților.

Absența etichetării cu simboluri de pericol GHS.

Nu este necesară folosirea dispozitivelor individuale de protecție (D.P.I.).

Solubilitate totală în apă, biodegradabilitate ridicată.

BIO – Detergenți profesionali
PRODUS DESCRIERE
Detergent vegetal-natural, pentru curățarea vagoanelor feroviare. Formula sa elimină murdăria de orice natură, prezentă în interiorul vagoanelor. Produsul este recomandat pentru orice material (laminate, profile, pardoseli, sticlă, PVC etc.). Lasă suprafețele igienizante și parfumate.
Detergent vegetal-natural universal, excelent pentru toate suprafețele lavabile. Datorită ingredientelor profesionale și a formulei inovatoare, elimină orice fel de murdărie fără a utiliza solvenți sau alcool. Ideal pentru spălarea exterioară a vagoanelor de cale ferată. Produsul redă strălucirea și prospețimea suprafețelor curățate.
Detergent vegetal-natural pentru spălarea vaselor. Garantează o acțiune eficientă de igienizare, degresează și îndepărtează grăsimea şi alimentele uscate, lăsând vasele curate şi fără reziduuri. Delicat cu mâinile chiar și după un contact prelungit, datorită prezenței substanțelor dermoprotective. pH neutru.
Detergent vegetal-natural cu pH neutru, pentru curățarea temeinică a țesăturilor, tapiţeriilor din piele naturală și ecologică. Conține substanțe hidratante și protectoare. Acțiune delicată chiar și după un contact prelungit.
Detergent vegetal-natural concentrat, recomandat pentru toate modelele și brand-urile de mașini de spălat vase. Curăță, degresează și înlătură impuritățile dificile lăsând vasele curate şi fără reziduuri. Nu produce spumă. Este potrivit și în cazul folosirii cu apă dură.
Detergent vegetal-natural pentru rufe. Formula sa permite îndepărtarea murdăriei într-un mod natural. Este eficient la toate temperaturile, acționează cu multă delicatețe asupra fibrelor fără a genera uzură, îndepărtează petele cele mai dificile protejând țesăturile și culorile. Recomandat pentru curățarea materialelor textile atât prin spălare automată cât și manuală.