Despre noi

Dacă problema poate fi rezolvată, nu trebuie să-ți faci griji. Dacă problema nu poate fi rezolvată, nu are sens să-ți faci griji. (Aristotel)

Firma IKADO ® Group Chemicals SRL este o societate constituită de către întreprinzători și specialiști din sectorul chimic, cu experiență la nivel național și european în sectorul cercetării, al studiului, al consultanței și al furnizării de produse chimice și de sisteme inovatoare pentru curățenia profesională. În activitatea noastră o atenție specială este acordată respectării depline a normelor ecologice, protecției mediului și a omului, prin propunerea celor mai bune soluții pentru a garanta salubritatea diferitelor medii de viață și de lucru. IKADO ® Group Chemicals SRL își propune să fie o societate Solutions Provider, cu obiectivul principal de furnizare, către clienții săi, de produse și de tehnici cât mai adaptate, pentru rezolvarea problemelor care apar. Grație echipei sale de specialiști și de consultanți implicați într-o activitate constantă de cercetare și de dezvoltare, firma noastră are la dispoziție peste 150 de formule specifice, studiate și realizate pentru a rezolva orice tip de problemă din domeniul detergenților profesionali și a multiplelor sale segmente: sectorul spații publice, sectorul industrie, sectorul transporturi, sectorul zootehnie. La acestea se adaugă o gamă de produse tehnice și profesionale pentru curatarea graffiti, pentru curatarea reziduurilor de lipici (afișe publicitare, etichete și anunțuri abuzive), pentru curatarea gumei de mestecat, detergenți profesionali, detergenți industriali etc. Printre clienții care au ales produsele IKADO ® Group Chemicals SRL se numără: PARLAMENTUL ROMÂNIEI, CAMERA DEPUTAȚILOR, METROREX, SNCFR, ALSTOM, ROMPREST SERVICII INTEGRATE, RATB, VOLVO, DAROM, MERIDIAN, PEUGEOT etc. Pe acest site vă propunem o selecţie a produselor cu marca IKADO®, a căror alegere a fost efectuată pe baza studiului de piaţă şi a exigenţelor manifestate de-a lungul anilor de către clienţii nostri. Conform experienţei consacrate a IKADO ® Group Chemicals SRL în domeniul chimiei pentru produse tehnice şi profesionale şi pentru sisteme inovatoare de curăţare aceste produse de curatenie profesionala sunt permanent imbunatatite. Echipa noastră de specialişti  vă stă la dispoziţie pentru orice altă necesitate.

Suntem prezenti pe site-ul de achizitii publice S.E.A.P.

Ne gasiti la sectiunea operatori economici (participanti) cu urmatoarele date de identificare:

  • Denumire participant – IKADO GROUP CHEMICALS S.R.L
  • Oras / Judet – Bucuresti / Bucuresti
  • Cod Unic de Inregistrare – RO 14793429
  • Tip – Ofertant

Autoritatile contractante pot initia cumparari directe. Daca doriti produsele noastre, solicitati oferte personalizate in functie de cantitate, valoare si termen de plata.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la telefon 0720.091.318 sau pe adresa noastra de e-mail office@ikado.ro.